Страници

За мен


Цветан Василев
физиотерапевт - рехабилитатор, 
МК "Йорданка Филаретова"

Допълнителни курсове и квалификации:

1 коментар:

Erzhi каза...

Цецо е нещо много повече от физиотерапевт, който е изучил и усвоил най-съвременните, щадящи и фини методи за терапия, грижа и възстановяване на физическото тяло при страдания от различен произход. За него обучението е неспирен поцес, продължава да се развива и усъвършенства, да следи най-новите открития и развитието в своята област.
Взаимодействието с Цецо ме преведе от перспективата за все по-затихваща способност за справяне в живота и ежедневието (с доживотна зависимост от специализирана терапия) до пълната и непоклатима увереност в собствените сили и възможности и до способността да се справям с неподозирана лекота с всички физически предизвикателства в живота и ежедневието. Цецо е уникален водач и спътник в процеса на изграждане на добре организирано и функциониращо тяло, а грижата и деликатността, с които ме ръководи и подкрепя, вниманието и търпението, с които обяснява на прост и разбираем език, са неизразими. След всяко посещение в уютното, човечно пространство, което Цецо е устроил за посетителите си, хоризонтите на физическата ми култура се разширяват.
Невероятно фин, но извънредно силно и осезаемо действащ инструмент, който Цецо използва, е Simple contact – несравним с никакви други мануални терапии и напълно непознат у нас. Това е не само мощен отключващ механизъм за собствената мъдрост на тялото към самовъзстановяване, но и процес на обучение в усещането за себе си, за собственото тяло и за невероятната лекота с която то може да се движи, ако му позволим и ако му се доверим.
Това, което Цецо представлява като човек, и това, което прави като терапевт, е неоценимо и безкрайно необходимо в днешно време и дано да е заразно.
Е. Марковска